Als de boekhouding mobiel gaat

De trend is er vandaag al en zal in de toekomst nog aansterken: de gecentraliseerde werkplek verdwijnt.

De werknemer van onze eeuw is de nieuwe nomade die pendelt tussen telewerken, kantoor en afspraken bij klanten. Het bureau van morgen is flexibel. Tegen het einde van dit jaar heeft één Belg op drie een intelligent toestel op zak.

WinBooks was het aan zijn reputatie verplicht om zijn klanten te begeleiden bij de mobiliteit-tsunami.

Dit jaar lanceert WinBooks een gloednieuwe app: het WinBooks DashBoard. Deze gratis app stelt de klanten van fiduciaires die met WinBooks werken, in staat om de stand van zaken van hun boekhouding interactief te consulteren. Het Dashboard is al beschikbaar voor Windows 8 tablets, zoals de nieuwe ‘Surface’ van Microsoft. Binnenkort draait het ook op iPad, Android en in een web HTML 5-versie.

Wat is het precies?
Heel eenvoudig: een dashboard of overzichtstabel. Dat zegt alles, of toch bijna. WinBooks biedt u een overzicht van uw boekhouding. De app heeft vier onderverdelingen: een synthese van uw liquiditeiten, vervaldagbalansen van klanten en leveranciers, resultatenrekeningen en de recentste coderingen die uw boekhouder online heeft gezet. Binnen elke sectie kunt u preciezere details raadplegen: detail per algemene rekening (nuttig voor uw goederen en diensten -61-), detail per derde (nuttig voor uw overzicht van klantenvorderingen, enz… Het Dashboard biedt ook de mogelijkheid om uw boekhouding globaal te controleren en te analyseren a.d.h.v. grafieken, ratio’s en indicatoren voor groei of terugval.

Het nut?
Waar u ook bent en wanneer u maar wilt: u hebt een duidelijke en gedetailleerde kijk op uw boekhouding. Zodra uw boekhouder uw gegevens heeft bijgewerkt, krijgt u een push-bericht. Dan weet u: er zijn updates. U hebt dus op elk ogenblik inzicht in de gezondheid van uw onderneming. Als dat niet ‘up-to-date’ is!
De mobiele vloedgolf heeft gevolgen op alle domeinen. Alle sectoren moeten zich vandaag aanpassen aan de realiteit van ‘hypercommunicatieve’ toestellen.

En natuurlijk grijpt ook WinBooks zich vast aan deze trend.

Meer info over de WinBooks Dashboard

Bron: www.winbooks.be