Werken bij ons?

Vind je het belangrijk om te genieten van je werk en op je werk?  Een goeie work-life balance en ondertussen ook een goeie balans afwerken? Wil je lid worden van team Carbofisc ? Natuurlijk!

We zijn veelal op zoek naar bepaalde profielen, maar er is ook altijd interesse naar de aanstormende talenten. 

Zoek je dus een stageplaats, check zeker deze pagina!

Carbofisc is een boekhoudkantoor die zich toelegt op kleine en middelgrote ondernemingen.  We verzorgen de boekhouding en fiscale verplichtingen van zelfstandigen en kleine vennootschappen, al dan niet met personeel.  We ambiëren een goeie samenwerking met onze klanten en dit vooral op een digitale manier. Vandaar dat we op zoek zijn naar volgende profielen.

StageJuniorSeniorPro
Wil je het ver schoppen? Dan helpen we je al op de (hoge-)schoolbanken om je doel te bereiken. Zoek je als student accountancy-fiscaliteit een stage plaats, laat het ons dan weten. We staan altijd open voor jullie. Klik hierVers van’t school en je wil je eerste stappen zetten? Liefst nog wat begeleiding maar toch al genoeg verantwoordelijkheid? Say no more… Klik hier Al wat ervaring maar je wil jezelf verder ontplooien? Je wil meer krijgen en meer geven? We’ve got your back. Klik hier Je stempel drukken en leiderschap tonen? Dat kan ook. Verantwoordelijke worden van een team? No worries. Klik hier

Teamleader Oostende
Senior Accountant 
Junior Accountant