Erkend dienstverlener van de Vlaamse Gemeenschap

Carbofisc kon na een audit zijn erkenning als dienstverlener voor KMO-Portefeuille voor de pijlers advies verkrijgen, tot 2026.

De KMO-portefeuille is een subsidiemaatregel van de Vlaamse overheid voor KMO’s. Vanaf 1 april 2016 is dit voor een Kleine Onderneming (KO) 40% met een maximaal subsidiebedrag van €10.000, voor een Middelgrote Onderneming (MO) 30% met een plafond van €15.000 per jaar,  voor opleiding, advies, strategisch advies, advies internationaal ondernemen, technologieverkenning of coaching.

Auditbureau

In de nieuwe erkenningsprocedure gaat een onafhankelijk auditbureau bij de dienstverlener na of die kwaliteitsvol werkt en of hij voldoet aan een reeks vereisten die vastliggen in de zogenaamde kmop-norm.

De kmop-norm screent met een vijftigtal indicatoren of de dienstverlener voldoet aan basisvereisten op het gebied van transparantie over de activiteit en expertise, ervaring, klanttevredenheid, integriteit, kennis van de administratie en regels van KMO-Portefeuille en domeinspecifieke kennis.

De erkenning die we nu na een strenge audit kregen voor de pijlers advies en opleiding betekent echt wel een erkenning van onze expertises op die domeinen. Uiteraard zullen we onze klanten ook  begeleiden in de aanvraag en opvolging van de KO-portefeuille.

Extra informatie

* KMO-Portefeuille
* Vraag bij een afspraak  tot samenwerking of de opmaak van een offerte bij Carbofisc zeker na of u in aanmerking kan komen voor een subsidie van KMO-Portefeuille. Alain Carels geeft u graag alle inlichtingen: 050/546192