Digitalisering

Digitaliseer en vereenvoudig uw boekhouding
Digitalisering en robotisering veranderen de samenleving en het bedrijfsleven gevoelig. Al jaren zijn we bij Carbofisc bezig met te evolueren richting nieuwe technologieën en werkmethoden, evenals de bestaande handelwijze te onderhouden.

We werkten hiervoor verschillende methodes uit:

Winbooksconnect


Je bezorgtje digitale facturen en documenten (pdf, excel, word, jpg,…) via een platform. Niet alleen kan je de facturen digitaal versturen, je kan tevens de betaling doorgeven via sepa bestand, je tussentijds resultaat opvolgen,… tot zelfs je verkoopfacturen aanmaken. De verwerking van de gegevens gebeurt nog altijd door ons, via ons boekhoudpakket, maar die gegevens worden gedeeld via het platform.

Octopus accounting


Niet alleen ga je aan de slag met digitale facturen en coda-bestanden voor de verwerking van de bankgegevens. Je verwerkt ze ook semi-automatisch. Het enige wat wij doen is nagaan of alles correct geboekt staat. Je kan je verkoopfacturen vanuit het digitale boekhoudpakket aanmaken. De boekhouding is altijd up-to-date, je hebt ook altijd de toegang tot je gegevens. 

Papier


Uiteraard ben je nog altijd welkom om je facturen op papier aan te leveren.