Infoavond : Hoe tijd en moeite besparen in facturatie

Op 25 november organiseert Carbofisc nogmaals een infoavond, met als centrale thema de digitale boekhouding. Wat kunt u hiervan verwachten?

Pre-accounting?
Ken je het probleem van heel de dag werken en ‘s avonds geen zin meer hebben om ‘s avonds achter je computer te kruipen om je offertes/bestelbon/facturen te maken? Daar bestaan apps voor. Volcker is al jaren aan de slag bij Furoo, een West-Vlaamse softwarebouwer die voor dergelijk probleem de oplossing heeft. Hij gaat je in geuren en kleuren uitleggen hoe je dat veel sneller en efficiënter kan doen.

Digitale boekhouding
Voor de klanten die al wat langer met ons samenwerken, zal ons boekhoudprogramma Winbooks  wel een bekend begrip zijn. Sinds kort is deze service uitgebreid met de applicatie Winbooks Connect, welke zorgt voor een (nog) nauwere samenwerking tussen u als ondernemer en wij, uw boekhouder. In dit deel van de infoavond lichten wij u graag toe hoe het boekingsproces geoptimaliseerd kan worden voor en door uzelf. Verwacht u niet aan moeilijke vaktermen maar eerder aan een gemakkelijke interface die voor iedereen toegankelijk is. We tonen u de basisprincipes en leggen ook het achterliggende idee uit waarom digitalisering zowel voor u als ons tal van voordelen biedt.

PRAKTISCH

Tijdschema

19u: Welkom
19u30-20u30: Furoo, toegelicht door Volcker Van West
20u30-21u: Pauze
21u-21u45: Digitale boekhouding, toegelicht door de medewerkers van Carbofisc
21u45-…: Napraten met een hapje en drankje

Tijdens de pauze en na het seminarie wordt er een drankje voorzien.

Plaats

‘t Klokhof, Zeedijkweg 20 in Loppem

Klik hier om in te schrijven