Infoavond : het nieuwe vennootschapswetboek

Op 12 juni organiseert Carbofisc nogmaals een infoavond, met als centrale thema’s het nieuwe wetboek van vennootschappen en digitale boekhouding. Wat kunt u hiervan verwachten?

Het nieuwe wetboek van vennootschappen
Sinds 1 mei is het nieuwe wetboek van vennootschappen van kracht. Hier hangen heel wat (belangrijke) veranderingen aan vast, denk maar aan het vervangen of samensmelten van de verschillend vennootschapsvormen, wegvallen van het minimumkapitaal, ed…
Deze nieuwe maatregelen treffen niet enkel startende vennootschappen en verenigingen maar ook de al bestaande zullen zich moeten aanpassen. Op onze infoavond gaan wij dieper in op wat er nu precies verandert, hoe u zich hierop kunt voorbereiden en wat wij voor u kunnen doen.

Digitale boekhouding
Voor de klanten die al wat langer met ons samenwerken, zal ons boekhoudprogramma Winbooks  wel een bekend begrip zijn. Sinds kort is deze service uitgebreid met de applicatie Winbooks Connect, welke zorgt voor een (nog) nauwere samenwerking tussen u als ondernemer en wij, uw boekhouder. In dit deel van de infoavond lichten wij u graag toe hoe het boekingsproces geoptimaliseerd kan worden voor en door uzelf. Verwacht u niet aan moeilijke vaktermen maar eerder aan een gemakkelijke interface die voor iedereen toegankelijk is. We tonen u de basisprincipes en leggen ook het achterliggende idee uit waarom digitalisering zowel voor u als ons tal van voordelen biedt.

PRAKTISCH

Tijdschema

19u: Welkom
19u30-20u30: Het nieuwe wetboek van vennootschappen, toegelicht door Alain Carels
20u30-21u: Pauze
21u-21u45: Digitale boekhouding, toegelicht door de medewerkers van Carbofisc
21u45-…: Napraten met een hapje en drankje

Tijdens de pauze en na het seminarie wordt er een drankje en broodjes voorzien.

Plaats

Toonzaal Stone Trend, Gistelsesteenweg 546 te 8200 Sint-Andries.

Inschrijven