Carbofisc toont Furoo

Ook wij zetten volop in op digitalisering, daarom maken we het jullie graag gemakkelijk.
 
We stellen daarom dan ook graag Furoo voor. Een zeer laagdrempelig softwarepakket waarmee je als ondernemer tijd kunt besparen en waarmee je jezelf als ondernemer ruimte geeft aan de zaken die écht geld opbrengen.
 
Met Furoo combineer je je klantenbeheer, projectplanning en facturatie in één handige cloud-based tool. Het is simpel: Furoo doet waar jij geen zin of tijd voor hebt. Van klanten opvolgen tot tijdsregistratie. Van offertes en facturen maken tot je boekhouder briefen. Makkelijk, duidelijk en snel.
 
* Snel offertes maken
 
* Gestructureerd factureren
 
* Eenvoudig projecten beheren
 
* Directe link met je ons, je boekhouder
 
* Projectbeheer met tijdsregistratie
 
* …
 
Neem het van een andere start-up aan
 
“Ik haat administratie. Maar het wel is nodig. Dankzij Furoo ben ik er snel vanaf, is alles perfect overzichtelijk én betaal ik mijn boekhouder voor praktisch advies in plaats van dure erelonen om facturen over te typen. Het is een win-winsituatie. Mijn boekhouding is altijd correct én ik win zelf tijd.” – Arne Vansteenkiste Copywriter, bliksemschrijfbureau.be
 
Als kantoor willen we u de kans bieden om gratis en vrijblijvend dit pakket te ontdekken tijdens een demo op 13 november om 19u30 bij de kledingwinkel Kabanoo67  in Oostkamp.
 
Inschrijven :